A hotel Visegrád központjában a várhoz vezető Salamon-torony utcában található. Az épülethez tartozik még egy hozzávetőleg 2000 nm-es kert, mely kellemes kikapcsolódást nyújt a vendégek részére, ugyanakkor tökéletes helyszínéül szolgálhat kisebb magán partiknak, vagy céges rendezvényeknek.

A szállodának 20 szobája van, melyből 13 a főépületben, 7 db pedig a melléképületben található.
A szobák minden kényelmet kielégítő felszereltséggel lettek ellátva.
Minden szobához önálló fürdőszoba tartozik. A szobákban minibár, légkondicionáló, internet hozzáférés, szobai széf, televízió, beépített hajszárító és városi vonallal is ellátott telefon található.

Két-három féle szoba típust különböztetünk meg. Ezek között csak méret és tájolás béli különbségek vannak, felszereltségükben és kényelmükben teljesen azonosak.

A kényelmet és kikapcsolódást segíti a melléképületben kialakított fürdőház, ahol pezsgőfürdő és szauna várja a felfrissülni vágyókat. Emellett a két épület között egy szabadtéri medence található, mely hangulatossá teszi az udvart, és a nyári hűsölés alapjául szolgálhat.

Szállóvendégeink a reggelit és a főétkezéseket is a hotel saját éttermében fogyaszthatják el, melynek konyhája magas színvonalon képviseli a magyar- és a reformkonyha sajátosságait.

Rendezvényeiket, tréningjeiket a főépületben található konferencia termünkben illetve az épület mellett létesített különtermünkben tarthatják meg. A kényelemről a magas technikai felszereltség gondoskodik (flipchart, projektor, írásvetítő, vetítő vászon, DVD- és videó lejátszó, hangosítási felszerelés).